1/2/15

Διαβάζοντας @amagi 1η Φεβρουαρίου 2015 με καλεσμένη την Αγγελική Μποζίκη



Καλημέρα καλημέρα. Η σημερινή εκπομπή θα έχει πολλά βιβλία, παιδικά και ενηλίκων, πολλή και καλή μουσική, κουβέντα φιλική και βιβλιοφιλική κι ένα κορίτσι έξω καρδιά στα μικρόφωνα μαζί μου, την Αγγελική Μποζίκη. Συντονιστείτε με τις δύο τρελές, στον www.amagiradio.com στις 2μ.μ.. Η εκπομπή Διαβάζοντας επιστρέφει. 

Υ. Γ. 42 Θα κληρώσουμε 2 παιδικά βιβλία ("Καράβια που ταξίδεψαν τη φαντασία" και "Καράβια που δεν φοβήθηκαν" της Μαρίας Αγγελίδου και του Αντώνη Παπαθεοδούλου με εικονογράφηση του Χρήστου Κούρτογλου) και 1 ενηλίκων (Τα φλογοβόλα" της Rachel Kushner) ευγενική προσφορά των εκδόσεων Ίκαρος.

Υ. Γ. 42 Στα decks o Μιχάλης Φουστέρης.

Υ.Γ. 42-42-42 Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση αφήστε σχόλιο εδώ ή κάντε λάικ στο αντίστοιχο ποστ στο γκρουπ της εκπομπής στο facebook.  

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλώς σας ξαναβρίσκουμε στα ερτζιανά! Θα ήθελα να συμμετάσχω στην κλήρωση για τα φλογοβόλα της Kushner.Ευχαριστούμε πάντα για τις όμορφες προτάσεις και προσφορές σας, αλλά ιδίως για τη δυνατότητα που μας δίνετε κάθε εβδομάδα να εντρυφούμε και να ταξιδεύουμε στο μαγικό κόσμο των λέξεων.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή